Over ons / Het team

Het team

Bart Epskamp

Doelgericht, open en ondernemend!

Als zoon van een zelfstandig ondernemer en moeder in het middelbaar onderwijs, heb ik veel meegekregen van zowel het commerciële als sociale vakgebied. Mijn doel was het beste van beide te combineren, samen met mijn passie voor de reisbranche.

Na afronding van mijn studie aan de NHTV ben ik diverse jaren werkzaam geweest binnen verschillende managementfuncties. Inmiddels werd het tijd om mijn ervaring, eigentijdse ideeën en opvattingen te bundelen en samen met Jordy mijn droom te verwezenlijken; reiskundig.nl werd geboren.

Als zelfstandig ondernemer vind ik iedere dag weer de uitdaging om het beste uit mezelf te halen en kan ik mijn creativiteit kwijt in de reisvoorstellen. Door mijn jarenlange reiservaring heb ik de juiste contacten opgedaan en weet ik via diverse ingangen de beste op maat gemaakte reis voor u samen te stellen!

 

Jordy Verbeek

Klantgericht, sociaal en gedreven!

Na mijn master studie International Management en diverse jaren in Griekenland, Italië en Spanje werkzaam te zijn geweest voor een reisorganisatie, ben ik vol enthousiasme, met Bart reiskundig.nl gestart. Een onderneming die combineert wat ik echt leuk vind, namelijk organiseren en reizen, met het aspect waar ik waarde aan hecht; persoonlijk contact.

Ik zoek altijd naar nieuwe uitdagingen, zowel sportief als met reiskundig.nl. Met reiskundig.nl heb ik de ambitie dat ons bedrijf bij iedere docent/leraar de voorkeur krijgt om mee op reis te gaan. Nog belangrijker vind ik het dat iedereen plezier beleeft aan de reis en het contact met ons.

Een echte favoriete reisbestemming heb ik niet, al ga ik graag naar New York en heb een band met Londen opgebouwd na daar gewoond te hebben.

Graag maak ik persoonlijk kennis met u, en stap daarvoor de auto in om u te verrassen en enthousiast te maken over de mogelijkheden.

Als u voor de koffie zorgt, dan regel ik de rest!

 

Nienke de Reuver – Potma

Nieuwsgierig, initiatiefrijk en inlevingsvermogen!

Door mijn ervaring in de uitzendbranche ben ik gewend om commercieel te denken en mensgericht te werken. In het toerisme zijn dit ook twee belangrijke factoren, samen met mijn opleiding en interesse in deze richting maakt het werken bij reiskundig.nl voor mij tot de perfecte match. Persoonlijk contact staat binnen ons bedrijf centraal, wat goed past bij mijn manier van werken. Ik kan mij binnen mijn functie focussen op het volledig ontzorgen van de klant wat mij veel voldoening geeft.

Bovendien ben ik een echte reisliefhebber en heb in de afgelopen jaren veel van de wereld mogen zien, waaronder de mooie steden die Europa te bieden heeft. Met name Engelstalige bestemmingen als Londen en Edinburgh spreken mij aan, maar ook over bestemmingen dichter bij huis zoals het Ruhrgebied kunt u bij mij terecht.

Ik heb een avontuurlijke kant die altijd nieuwe bestemmingen en activiteiten wil ontdekken, maar in mijn vrije tijd vind ik het ook heerlijk om thuis in de keuken te staan of om een goed boek te lezen. Een goede balans dus!

 

Lisette Branger

Empathisch, georganiseerd en behulpzaam!

Na een mooie buitenlandervaring tijdens mijn tussenjaar wist ik het zeker, werken in de reisbranche past bij mij. Ik wil heel graag ook anderen helpen om een mooie ervaring op te doen in het buitenland. Daarnaast kan ik in deze branche mijn liefde voor reizen en andere culturen ontdekken, combineren met organiseren en klantgericht werken. Dat doe ik graag! Mijn studie International Tourism Management aan het NHTV heeft mij een goede basis gegeven om in dit werkveld aan de slag te gaan.

Wat ik heel leuk vind aan het werken bij reiskundig.nl, is dat het contact met de klant erg persoonlijk is. Iets waar ik erg veel waarde aan hecht. Ik haal veel voldoening uit mijn werk door dat persoonlijke contact en de mogelijkheid om iemand helemaal te ontzorgen in de organisatie van een reis. Ook vind ik het erg leuk om na afloop van de reis de enthousiaste verhalen te horen!

Graag maak ik kennis met u en help ik u met veel plezier bij de organisatie van uw volgende schoolreis!

 

Lilian Steijsiger

Enthousiast, doortastend en flexibel!

Weekendjes weg met mijn vriendengroep, de jaarlijkse familiedag of het teamweekend met mijn voetbalteam: ik zit altijd in het organisatiecomité. Ik vind het heerlijk om te plannen en te organiseren en mensen hiermee een fantastische tijd te bezorgen. In mijn werk bij reiskundig.nl komt dit mooi samen, ik vind het een mooie uitdaging om elke keer weer een betekenisvolle reis voor een school te creëren.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten. Ik ben fanatiek voetballer en daarnaast vind ik het leuk om te schaatsen en te skeeleren. Verder breng ik veel tijd door met mijn vrienden en mijn vriend. Om tot rust te komen kijk ik graag een filmpje of lees ik een boek.

 

Maren Eppingbroek

Creatief, behulpzaam en doelgericht!

Twee dingen staan centraal bij de dingen die ik het liefste doe, namelijk organiseren en mensen helpen. Na het werken in de marketing en eventmanagement, ben ik mij bij reiskundig.nl gaan specialiseren in het organiseren van reizen.

Hier combineer ik mijn passie voor reizen en mijn opgedane ervaring in het organiseren van evenementen. Al van jongs af aan vind ik het namelijk leuk om de wereld te ontdekken. Hoogtepunten voor mij waren Peru, Bali en Australië, maar ook steden in Europa zoals Londen of Barcelona blijven mooie bestemmingen.

Het mooie van reiskundig.nl is dat wij met onze reizen de leerlingen ook de kans geven op een unieke reiservaring. Daarvoor help ik u graag met veel plezier om een reis te organiseren die voor de leerlingen onvergetelijk is!