Over ons / Het team

Het team

Bart Epskamp

Doelgericht, open en ondernemend!

Als zoon van een zelfstandig ondernemer en moeder in het middelbaar onderwijs, heb ik veel meegekregen van zowel het commerciële als sociale vakgebied. Mijn doel was het beste van beide te combineren, samen met mijn passie voor de reisbranche.

Na afronding van mijn studie aan de NHTV ben ik diverse jaren werkzaam geweest binnen verschillende managementfuncties. Inmiddels werd het tijd om mijn ervaring, eigentijdse ideeën en opvattingen te bundelen en samen met Jordy mijn droom te verwezenlijken; reiskundig.nl werd geboren.

Als zelfstandig ondernemer vind ik iedere dag weer de uitdaging om het beste uit mezelf te halen en kan ik mijn creativiteit kwijt in de reisvoorstellen. Door mijn jarenlange reiservaring heb ik de juiste contacten opgedaan en weet ik via diverse ingangen de beste op maat gemaakte reis voor u samen te stellen!

 

Jordy Verbeek

Klantgericht, sociaal en gedreven!

Na mijn master studie International Management en diverse jaren in Griekenland, Italië en Spanje werkzaam te zijn geweest voor een reisorganisatie, ben ik vol enthousiasme, met Bart reiskundig.nl gestart. Een onderneming die combineert wat ik echt leuk vind, namelijk organiseren en reizen, met het aspect waar ik waarde aan hecht; persoonlijk contact.

Ik zoek altijd naar nieuwe uitdagingen, zowel sportief als met reiskundig.nl. Met reiskundig.nl heb ik de ambitie dat ons bedrijf bij iedere docent/leraar de voorkeur krijgt om mee op reis te gaan. Nog belangrijker vind ik het dat iedereen plezier beleeft aan de reis en het contact met ons.

Een echte favoriete reisbestemming heb ik niet, al ga ik graag naar New York en heb een band met Londen opgebouwd na daar gewoond te hebben.

Graag maak ik persoonlijk kennis met u, en stap daarvoor de auto in om u te verrassen en enthousiast te maken over de mogelijkheden.

Als u voor de koffie zorgt, dan regel ik de rest!

 

Kelly van Horssen

Multi-tasker, flexibel en weet van aanpakken!

Reizen is mijn passie en mede door mijn opleiding Bachelor in Business Administration in Leisure Management, heb ik inmiddels al veel Europese bestemmingen bezocht. Binnen reiskundig.nl ben ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het organiseren van uw schoolreis. Vooral van de bestemmingen in de UK en Frankrijk word ik extra enthousiast!

In mijn vrije tijd maak ik graag een leuke stedentrip of ga ik naar een verre bestemming om de zon, de azuurblauwe zee en het strand op te zoeken! Naast reizen heb ik nog een passie en dat is dansen. Ik train wekelijks met mijn dansteam om zo hopelijk een plekje op het NK Jazzdans te bemachtigen! Andere doelen? Genoeg! Zo staat de Franse taal leren bovenaan mijn lijstje.

Ik kijk ernaar uit om een onvergetelijke schoolreis voor u te organiseren!

Bonne journée et au revoir!

 

Tessa Asselman

Punctueel, betrokken en professioneel!

Een uitdagend schoolreisprogramma opzetten met een goede balans tussen educatie, plezier en ontspanning…kom maar op! Binnen reiskundig.nl ben ik verantwoordelijk voor het opzetten en uitwerken van schoolreisprogramma’s naar alle mogelijke bestemmingen.

Het leuke aan dit vak is dat je elke dag weer nieuwe dingen leert. Ik kan mijn talen spreken en tegelijkertijd bezig zijn met hetgeen ik zo leuk vind; organiseren en plannen. Ondanks dat ik veel bestemmingen op mijn duimpje ken, weet ik altijd weer nieuwe activiteiten of gezellige restaurantjes te vinden waarmee ik scholen weet te enthousiasmeren. Uiteraard ga ik zelf ook naar de bestemmingen toe om te weten wat ik aanbied. Leuke baan toch?

Er zijn twee momenten in het jaar dat ik even niet met reiskundig.nl bezig ben, en dat is tijdens Carnaval. Als echte Brabander mag je dit niet missen Met mijn band ben ik dan in de kroeg te vinden en ga ik 5 dagen los. Daarnaast vind ik het het heerlijk om minimaal een week te gaan skiën in de verse poeder.

 

Nienke Potma

Nieuwsgierig, initiatiefrijk en inlevingsvermogen!

Door mijn ervaring in de uitzendbranche ben ik gewend om commercieel te denken en mensgericht te werken. In het toerisme zijn dit ook twee belangrijke factoren, samen met mijn opleiding en interesse in deze richting maakt het werken bij reiskundig.nl voor mij tot de perfecte match. Persoonlijk contact staat binnen ons bedrijf centraal, wat goed past bij mijn manier van werken. Ik kan mij binnen mijn functie focussen op het volledig ontzorgen van de klant wat mij veel voldoening geeft.

Bovendien ben ik een echte reisliefhebber en heb in de afgelopen jaren veel van de wereld mogen zien, waaronder de mooie steden die Europa te bieden heeft. Met name Engelstalige bestemmingen als Londen en Edinburgh spreken mij aan, maar ook over bestemmingen dichter bij huis zoals het Ruhrgebied kunt u bij mij terecht.

Ik heb een avontuurlijke kant die altijd nieuwe bestemmingen en activiteiten wil ontdekken, maar in mijn vrije tijd vind ik het ook heerlijk om thuis in de keuken te staan of om een goed boek te lezen. Een goede balans dus!

 

Sanne Karssing

Hulpvaardig, geordend en sociaal!

Als ik met mijn ouders vroeger op vakantie ging, was ik altijd de reisleidster. Ik vond het heerlijk om in de reisboeken te bladeren en zo een dagprogramma voor mijn familie op te stellen. Ik denk dat zo mijn passie voor (steden)reizen is begonnen.

Na mijn studie Toerisme en Recreatie aan de NHTV heb ik een tijd als stewardess gewerkt bij de KLM. Een fantastische tijd waarin ik veel van de wereld heb mogen zien.

Nu organiseer ik al aardig wat jaren samen met mijn collega’s schoolreizen naar diverse bestemmingen in Europa. Omdat elke stad eigen unieke kenmerken heeft, heb ik meerdere favorieten bestemmingen. Uiteraard blijven er altijd weer nieuwe steden om te ontdekken.

Ik vind het een ontzettend leuk vak waarin het doel is om de docent te ontzorgen en waarbij geen dag hetzelfde is. Als team coördinator binnen reiskundig.nl, zorg ik er graag voor dat we met het gehele team alle reizen tot in de kleinste details organiseren.

 

Noor Kooijman

Doortastend, kritisch en ondersteunend!

Op dit gezellige kantoor met enthousiaste collega’s, ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Daarnaast ontzorg ik graag mijn collega’s zodat zij de meest fantastische reizen kunnen samenstellen.

Ondertussen geniet ik van de verhalen over scholen die een leuke reis boeken en krijg ik informatie mee over de “places to be”. Wie vindt dat nou niet leuk?!

Zelf ga ik ook heel graag op reis. Door de jaren heen heb ik dan ook al heel wat van de wereld kunnen zien.Door mijn werk bij reiskundig.nl ben ik extra nieuwsgierig geworden naar steden als Valencia, Rome en Praag!

 

Maaike Dokter

Enthousiast, creatief en meedenkend!

Bestemmingen bezoeken en vanuit eigen ervaringen scholen enthousiasmeren is de mooiste combinatie die er is! Het idee dat ik leerlingen de kans kan bieden om een onvergetelijke reis te maken tijdens hun middelbare schooltijd geeft mij dan ook veel voldoening. Voor sommigen leerlingen is het de eerste keer dat zij überhaupt naar het buitenland gaan en vaak blijft deze reis ze altijd bij…Ik vind het heel fijn als ik daar een steentje aan heb kunnen bijdragen.

Naast mijn passie voor reizen, zing ik, speel ik gitaar/piano en sport ik graag.

Ik hoop u graag eens te ontmoeten tijdens een persoonlijk gesprek op school! Zorgt u dan voor de koffie? Dan zorg ik ervoor, samen met het reiskundig.nl team, dat u en uw leerlingen een geweldige reis tegemoet gaan!