Over ons / Werkwijze

Werkwijze

Graag geven wij u inzicht in onze manier van werken, zodat u weet wat u kunt verwachten. De basis van onze persoonlijke werkwijze is erop gericht u te ontzorgen. Wij werken snel, nauwkeurig en komen onze afspraken na.

Reiswensen inventariseren

Naar aanleiding van uw aanvraag maken wij een afspraak waarbij een van onze reisspecialisten vrijblijvend bij u langskomt. Wij vinden het belangrijk te weten wie onze klant is. Dit gesprek stelt ons in staat u daarna spoedig te voorzien van een offerte die aansluit op uw wensen. Tijdens dit gesprek denken wij met u mee en leggen wij onze inzichten voor om zo tot de perfecte reis te komen. Deze efficiënte manier van werken bespaart beide partijen veel tijd!

Offerte op maat

Na het gesprek gaan wij voor u aan de slag om u op korte termijn de gewenste offertes te sturen, zowel digitaal als per post. Onze offertes zijn duidelijk, overzichtelijk en er staat gespecificeerd wat in- of exclusief is. De vermelde  prijzen zijn exacte prijzen zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Enkele dagen nadat u de offerte(s) heeft ontvangen, nemen wij telefonisch contact met u op om deze te bespreken.

Boekingsdocument

Wanneer u besluit de reis definitief vast te leggen, zullen wij het boekingsdocument en de factuur opmaken. In dit boekingsdocument staan de hoogte van de aanbetaling, de restantbetaling en leveringsvoorwaarden vermeld. Dit document stuurt u getekend per post of per mail naar ons retour en dan bevestigen wij de reis.

Contact tot aan vertrek

In de tijd tussen boeking en vertrek kunnen er vanuit uw kant zonodig nog wijzigingen plaatsvinden. Onze reiskundigen staan altijd tot uw beschikking om u hierbij te helpen en om eventuele vragen te beantwoorden. Wij gaan flexibel om met wijzigingen en annuleringen. Verder stellen wij een aantal handige documenten voor u ter beschikking alvorens de reis van start gaat. Hierbij kunt u denken aan een namenlijst met reisgegevens per deelnemer, een contactformulier voor noodgevallen en de rijtijdenwet voor touringcars. Daarnaast voorzien wij u vóór vertrek ook van een uitgebreide reisbescheidenmap met reisinformatie en de benodigde vouchers.

Tijdens de reis

Mocht er tijdens de reis onverhoopt iets niet naar wens zijn, geef dit dan direct aan, zodat wij dit kunnen oppakken en oplossen terwijl u nog op uw bestemming bent. Uiteraard staan wij tijdens uw reis 24/7 voor u klaar wanneer er vragen en/of calamiteiten zijn.

Evaluatie

Na afloop van de reis komen we graag bij u langs om de reis samen te evalueren. Wij zijn uiteraard erg benieuwd hoe uw groep de reis ervaren heeft en willen door deze evaluatie in de toekomst nog beter op uw wensen in kunnen spelen!