Voor docenten / Hoe te boeken?

Hoe te boeken?

Wij bespreken uw wensen en op basis daarvan brengen wij een offerte uit. Deze offerte is op basis van daadwerkelijke beschikbaarheid en tarieven die op dat moment gelden. Om de reis vast te leggen, doet u het volgende:

Stap 1: akkoord geven op offerte

U kunt telefonisch of per mail akkoord geven op de offerte. Mocht u nog het een en ander willen aanpassen, dan kunt u dit direct aangeven. De boeking is op dat moment nog niet definitief. Wij zullen dan het boekingsdocument opmaken en naar u  toesturen.

Stap 2: boekingsdocument ondertekend retour sturen

In het boekingsdocument staan alle details van de reis, de betalingstermijnen en de hoogte van de aanbetaling en restant betaling duidelijk beschreven. Dan stuurt u dit document getekend retour.  Zodra wij dit document hebben ontvangen zullen wij de reis bevestigen en is de boeking definitief. Op al onze reizen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden kunt u vinden op onze website: http://www.reiskundig.nl/algemene-voorwaarden/. Eventuele aanvullende voorwaarden staan daarin vermeld.

Stap 3: aanbetaling voldoen

Bij boeking van een reis dient een aanbetaling te worden gedaan. De hoogte hiervan hangt af van de verschillende reiscomponenten. Indien u specifieke wensen/vereisten heeft aangaande de betalingstermijnen, dan zijn deze bespreekbaar.