Voor docenten / Ondersteuning

Ondersteuning

Wij maken het organiseren van een reis zo eenvoudig en duidelijk mogelijk. Daarnaast staan wij altijd tot uw beschikking en bieden de volgende ondersteuning:

Flexibiliteit

Wij bieden u de mogelijkheid om tot 3 maanden vóór vertrek 10% van de groepsgrootte kosteloos te annuleren (eventuele uitzonderingen staan vermeld in het boekingsdocument). Een annulering kan van invloed zijn op de prijs van de overige deelnemers. In het geval van een onverhoopte wijziging hoeft u ons hier enkel van op de hoogte te brengen. Wij zullen ons uiterste best doen om binnen onze mogelijkheden deze wijziging door te voeren en gaan hier flexibel mee om.

Ondersteuning

Onze reiskundigen komen persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken. Wij werken snel en nauwkeurig, staan altijd voor u klaar en voorzien u van duidelijke en complete informatie.

Prijs

reiskundig.nl voorziet u direct van een overzicht van de exacte kosten, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Het betreft een duidelijke offerte met een prijssplitsing tussen de reis en programma-onderdelen. Wij zijn prijsbewust en staan voor eerlijke transparante prijzen. Daarnaast profiteert u van onze inkoopvolumes en denken wij actief met u mee om de reis prijstechnisch zo interessant mogelijk te maken. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de kosten op de gewenste manier onder leerlingen/studenten en docenten te verdelen.

Tip: reizen in de periode november – februari kan aanzienlijk goedkoper zijn dan in de populaire weken voor schoolvakanties.

Reis / Verblijf & Programma

Wij kunnen alle reiscomponenten en programma-onderdelen verzorgen. Zo is direct alles in een keer geregeld. reiskundig.nl regelt alle programma-onderdelen tegen kostprijs. Zo heeft u niets te maken met buitenlandse overboekingen en hoeft er geen contant geld mee.

Reisbegeleiding

Er bestaat een mogelijkheid tot professionele reisbegeleiding vanuit reiskundig.nl ter ondersteuning. Deze kan verscheidende organisatorische aspecten uit handen nemen ter plaatse; erg handig als u niet eerder op een bestemming bent geweest of een tekort aan begeleiders hebt vanwege lesverplichtingen.

Zekerheid & Veiligheid

Wij bieden u financiële zekerheid door middel van ons SGR lidmaatschap, werken met betrouwbare partners die met zorg zijn geselecteerd en zijn lid van het Calamiteitenfonds. Daarnaast helpen wij u bij een risico-inventarisatie.

Verantwoording

Verantwoording aan derden over uw keuzes is gemakkelijker af te leggen door de zekerheden en ondersteuning die wij bieden in combinatie met eerlijke transparante prijzen.  Daarnaast bespaart u veel waardevolle tijd die voor andere doeleinden ingezet kan worden.

reiskundig.nl is actief betrokken bij het onderwijs door middel van deelname aan beroepsorientatiedagen en meeloopdagen. Ook voorzien wij in gastlessen.

Kortom; een persoonlijke aanpak gecombineerd met specialistische kennis en een uitstekende service zal ervoor zorgen dat u vertrouwd met ons op reis gaat.

Op de pagina ‘Over ons’ kunt u nog meer over reiskundig.nl lezen.